Slutt for seniorhåndball i SIL?

SILs håndballdamer møtte Strindheim2 i sesongens siste kamp. Dagens styreleder foreslår på morgendagens årsmøte at det ikke meldes på nytt lag til 3. divisjon neste år - verken for damene eller herre.

SILs håndballdamer møtte Strindheim2 i sesongens siste kamp. Dagens styreleder foreslår på morgendagens årsmøte at det ikke meldes på nytt lag til 3. divisjon neste år - verken for damene eller herre. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Dagens styre vil ikke melde på noe herre- og damelag i 3. divisjon neste år. Torsdag denne uken møtes styret i SIL Håndball Voksen og spillergruppene til diskusjonsmøte.

DEL

- Jeg kommer ikke til å melde på noe lag i 3. divisjon, sier styreleder i SIL Håndball Voksen, Eirik Hansen.

Hvordan det nye styret forholder seg til saken, er foreløpig uklart.

- Vår anbefaling til det nye styret er at det per i dag ikke er forsvarlig å melde på noe lag. Vi må bare innse at det ikke er sannsynlig at vi har store nok spillergrupper til høsten, og det er ganske dyrt å melde på lag i serien, hvis du ikke kan stille, sier dagens styrelder, Eirik Hansen.

Ifølge Hansen er det et problem at 93-årgangen er så dominerende på dagens dame- og herrelag. De er avgangselever på videregående, og i høst vil normalt en stor del av dem ha flyttet fra Sandnessjøen.

Påmeldingsfristen til 3. divisjon er 30. april, mens påmeldingsfristen til 4. divisjon er senere på året.

Artikkeltags