Snart skal de <br/>gå til Sydpolen

 I et helt år har Ottar Haldorsen (t.h.) og Jacob Meland trent seg opp til ekspedisjonen til Sydpolen. Meland må legge på seg litt til, men ellers er det aller meste klart for reisen som vil vare i to måneder. Bildet er tatt under en treningsøkt i sommer. 1. november drar de.

I et helt år har Ottar Haldorsen (t.h.) og Jacob Meland trent seg opp til ekspedisjonen til Sydpolen. Meland må legge på seg litt til, men ellers er det aller meste klart for reisen som vil vare i to måneder. Bildet er tatt under en treningsøkt i sommer. 1. november drar de. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

1. november reiser Jacob Meland og Ottar Haldorsen til Chile for å forberede siste del av reisen til Sydpolen. 1. november reiser Jacob Meland og Ottar Haldorsen til Chile for å forberede siste del av reisen til Sydpolen.

DEL

- Det er litt guttedrøm i dette, medgir Ottar Haldorsen som sammen med Meland skal gå over Antarktis i sporene etter Roald Amundsen.

Mens Ottar Haldorsen og Jacob Meland går til Sydpolen, skal de jevnlig holde Helgelands Blads lesere oppdatert med hvordan ferden skrider fram.

Avisen skal bruke både nettutgaven og papirutgaven til å fortelle leserne om den strabasiøse turen.

Planen er å plante flagget på polpunktet 14. desember - nøyaktig 100 år etter Roald Amundsen.

Artikkeltags