• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til bunntekst
Helgelands Blad

PÅ KYSTEN SIDEN 1904

  • Nyheter
  • Meninger
  • E-avis
Meny
  • Nyheter
    • Koronaviruset
    • Kultur
    • Sport
    • Næringsliv
    • Samferdsel
    • Sykehus
    • Kommuner
    • Havbruk
    • Offshore
    • Reportasje
    • Politi
    • Mat
    • VALG 2019
    • Trænafestivalen
    • Havnafestivalen
  • Meninger
    • Leserbrev
    • Leder
  • Helgeland
    • Flo og fjære
    • Radio Helgeland
    • Er flyet i rute?
    • Sjekk skiløypa
    • Skipstrafikken
    • Flightradar24.com
    • Solgte boliger
  • Folk
    • Minner
    • Gratulasjoner
  • Bildeserier
  • Video
  • Søk i arkiv (fra 2001)
  • Følg oss
    • Twitter
    • Facebook
  • HavPuls
  • Brønnøysunds Avis
  • Tips oss
  • Kontakt oss
Logg inn
  • Min side
  • Kjøp abonnement
  • Kjøp enkeltutgaver
  • Kundesenter
  • Hjelp
  • Personvernerklæring
  • Abonnementsvilkår
  • Annonser
  • Ansatte

Mat

Kylling saltimbocca servert med risotto

BRITTS BESTE: I dag lager vi italiensk. Vi bruker kyllingfilet i denne italienske retten. Retten ble opprinnelig laget med kalvekjøtt, som dessverre er en vanskelig råvare å få tak i. Du kan også bruke svinefilet, og denne retten blir minst like god på grillen som i stekepannen! Server med en herlig, kremet risotto, passer til […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britt Laumann, Britts beste

Gyoza med kjøtt og grønnsaker

BRITTS BESTE: Gyoza er den japanske versjonen av dumplings, de smaker utrolig godt, og er min personlige favorittmat akkurat nå! Vi fyller dem med kjøtt og grønnsaker, bretter dem på vakkert vis, steker, damper og nyter. Gyoza 40-50 stk. 1 pakke gyozadeig, tint (du kan kjøpe dem på asiatiske butikker) 400 g svinekjøttdeig 1 revet […]

Filed Under: Mat

Thai salat med biff og nudler

BRITTS BESTE: Detter er ikke bare en salat, dette er selveste dronningen blant salater! Så utrolig smakfull, mettende og lekker. Denne krever både tid og planlegging, men resultatet gjør arbeidet verdt det. Hemmeligheten ligger i dressingen, som er både salt, syrlig og sødmefull. Perfekt på enhver sommerdag, både de solfylte, og på regnværsdager Til 4 personer […]

Filed Under: Mat

Dronning Maud dessert

BRITTS BESTE: Når noe skal feires, er vi nordlendinger spesialister med å diske opp med gedigne kake- og dessertbord, og i mai måned er det mange anledninger til å slå litt på stortomma. Dessert i porsjonsglass er særdeles dekorativt, som denne lekre saken som ble først laget til Dronning Maud i anledning kongeparets signingsferd i […]

Filed Under: Mat

Smakfulle fiskekaker

BRITTS BESTE: Med en asiatisk touch, laget i en fei, er dette en rett som er skapt for travle dager og sultne mager! Nystekte fiskekaker er hverdagsmat av ypperste klasse. Passer også fint på et koldtbord, som tapas eller form farsen til fire burgere, grill dem og server dem i brød med en sprø salat! […]

Filed Under: Mat

  • «Previous Page
  • Gå til side 1
  • Gå til side 2
  • Gå til side 3

Adresse
Postboks 174
8801 Sandnessjøen

Redaktør
Morten Hofstad

  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • Vær Varsom-plakaten
  • PFU

hblad.no lagres regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon

Helgelands Blad © 2021 · Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media - hamarmedia.no

Personvern og cookies

Helgelands Blad er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker.

Les mer