BRITTS BESTE: I dag lager vi italiensk. Vi bruker kyllingfilet i denne italienske retten. Retten ble opprinnelig laget med kalvekjøtt, som dessverre er en vanskelig råvare å få tak i. Du kan også bruke svinefilet, og denne retten blir minst like god på grillen som i stekepannen! Server med en herlig, kremet risotto, passer til […]
Mat
Gyoza med kjøtt og grønnsaker
BRITTS BESTE: Gyoza er den japanske versjonen av dumplings, de smaker utrolig godt, og er min personlige favorittmat akkurat nå! Vi fyller dem med kjøtt og grønnsaker, bretter dem på vakkert vis, steker, damper og nyter. Gyoza 40-50 stk. 1 pakke gyozadeig, tint (du kan kjøpe dem på asiatiske butikker) 400 g svinekjøttdeig 1 revet […]
Thai salat med biff og nudler
BRITTS BESTE: Detter er ikke bare en salat, dette er selveste dronningen blant salater! Så utrolig smakfull, mettende og lekker. Denne krever både tid og planlegging, men resultatet gjør arbeidet verdt det. Hemmeligheten ligger i dressingen, som er både salt, syrlig og sødmefull. Perfekt på enhver sommerdag, både de solfylte, og på regnværsdager Til 4 personer […]
Dronning Maud dessert
BRITTS BESTE: Når noe skal feires, er vi nordlendinger spesialister med å diske opp med gedigne kake- og dessertbord, og i mai måned er det mange anledninger til å slå litt på stortomma. Dessert i porsjonsglass er særdeles dekorativt, som denne lekre saken som ble først laget til Dronning Maud i anledning kongeparets signingsferd i […]
Smakfulle fiskekaker
BRITTS BESTE: Med en asiatisk touch, laget i en fei, er dette en rett som er skapt for travle dager og sultne mager! Nystekte fiskekaker er hverdagsmat av ypperste klasse. Passer også fint på et koldtbord, som tapas eller form farsen til fire burgere, grill dem og server dem i brød med en sprø salat! […]