• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til bunntekst
Helgelands Blad

PÅ KYSTEN SIDEN 1904

  • Nyheter
  • Meninger
  • E-avis
Meny
  • Nyheter
    • Koronaviruset
    • Kultur
    • Sport
    • Næringsliv
    • Samferdsel
    • Sykehus
    • Kommuner
    • Havbruk
    • Offshore
    • Reportasje
    • Politi
    • Mat
    • VALG 2019
    • Trænafestivalen
    • Havnafestivalen
    • Opplevelser 2021
  • Meninger
    • Leserbrev
    • Leder
  • Helgeland
    • Flo og fjære
    • Radio Helgeland
    • Er flyet i rute?
    • Sjekk skiløypa
    • Skipstrafikken
    • Flightradar24.com
  • Folk
    • Minner
    • Gratulasjoner
  • Bildeserier
  • Video
  • Søk i arkiv (fra 2001)
  • Følg oss
    • Twitter
    • Facebook
  • HavPuls
  • Brønnøysunds Avis
  • Kontakt oss
    • Send debattinnlegg
    • Tips oss
Logg inn
  • Min side
  • Kjøp abonnement
  • Kjøp enkeltutgaver
  • Kundesenter
  • Hjelp
  • Personvernerklæring
  • Abonnementsvilkår
  • Annonser
  • Ansatte

Mat

– Vi gleder oss til å komme i gang

– Vi har møtt bare velvilje fra lokalbefolkningen på Tjøtta. Nå håper vi å være i gang med kafèdrift til våren. Det sier radarparet Frank Eriksen (46), opprinnelig fra Leirfjord, og Kirsten Skaare (53) fra Dokka i Oppland. De har satt seg store mål fore. Allerede lørdag hadde de en liten «tjyvåpning» av kafeen. Åpner […]

Filed Under: Mat, Næringsliv, Nyheter, Reportasje Tagged With: Alstahaug, bakeri, Gammelbutikken, kafe, Reiseliv, Tjøtta

Raus lanserer nytt øl

Nesna-bryggeriet utvider sortimentet med Raus Havørn.

Filed Under: Mat, Næringsliv, Nyheter Tagged With: Nesna, Øl, Raus Bryggeri

Måtte avlyse polsk aften

Scandic Syv Søstre hadde planlagt polsk aften 28. mars, med fem-retters polsk middag. Men nå er kvelden avlyst på grunn av smitte-restriksjoner. – Polsk og norsk mat tar utgangspunkt i mye av de samme råvarene. Derfor er det veldig okei for oss polske kokker å arbeide her, forteller Marcin Kubisz. Han arbeider sammen med Pawel […]

Filed Under: Mat Tagged With: Mat, Polsk mat, Restaurant, Scandic, Scandic Syv Søstre

Spiser du 5 om dagen?

VISSTE DU AT: 5 om dagen kan forebygge livsstilssykdommer som overvekt, diabetes type 2, hjertesykdom og visse former for kreft? – Hva er 5 om dagen? Helsedirektoratet anbefaler oss å spise fem porsjoner med frukt og grønt per dag, dette er et mål for oss som enkeltmennesker og nasjon. I Norge spiser vi i snitt […]

Filed Under: Folk, Mat Tagged With: 5 om dagen, Frisklivsentralen, helse

Julemiddag, med en liten vri

Vår julemeny er fylt av tradisjonelle råvarer, men tilberedt på en litt annen måte – men inneholder både ribbe, rødkål og småkaker! Da var det jammen meg jul igjen! Roen senker seg, og det gode samværet med familie og venner står i fokus resten av julehøytiden! Mat er kjærlighet, å tilberede et lekkert måltid til […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britt Laumann, Britts beste, Ribbe

Duften av julebrød

BRITTS BESTE: Legg stresset til side og fyll huset med duften av nybakte julebrød. Førjulstiden er for mange en hektisk tid, med julegavehandling, baking, vasking og mange arrangementer. Mange skal rekke mye, men når duften av nybakte julebrød fyller huset, legges stress til side, og vi nyter et deilig øyeblikk i fred og ro! Frys […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britt Laumann

Delfiakake med cognac og appelsin

BRITTS BESTE: Vi begynner så smått med å forberede til jul, og alt som kan gjøres i god tid er en god ting. Mange må ha delfiakake til jul, vi lager den nå, pakker den godt inn og legger den i fryseren. 200 g mørk sjokolade 200 g lys sjokolade 1,5 pk delfiafett 5 ss […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britts beste, Delfiakake, Mat

Krydret svinegryte og ostekake til far

I helgen feirer vi alle fedre, og de fleste i den kategorien setter nok pris på en deilig middag og kake. Vi serverer en krydret, langtidskokt svinegryte, jo lengre den får putre på ovnen, jo bedre. Kake må vi også ha. Vi har fått tak i Ruby sjokolade, en nyhet som ble lansert på verdensmarkedet […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britt Laumann, Britts beste, Scandic Syv Søstre

Fant sammen om restaurantplaner

Åpner ny restaurant etter Nyt på Nesna.

Filed Under: Mat, Nyheter Tagged With: Nesna, Nytt spisested, Restaurant

Saftig bananbrød

BRUTTS BESTE: Formkaker er en litt undervurdert og glemt hverdagsherlighet. Tror nok de færreste av oss kan motstå duften av nybakte kaker, og i løpet av en god time kan friste med dette saftige, søte bananbrødet! Håper og tror at denne oppskriften kan redde mange litt slitne bananer fra søpla, og heller bidra til litt […]

Filed Under: Mat Tagged With: Britts beste, Mat, Scandic Syv Søstre

  • Gå til side 1
  • Gå til side 2
  • Gå til side 3
  • Next Page»

Adresse
Postboks 174
8801 Sandnessjøen

Redaktør
Morten Hofstad

  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • Vær Varsom-plakaten
  • PFU

hblad.no lagres regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon

Helgelands Blad © 2022 · Løsningen er designet og utviklet av Dyplink - dyplink.no

Personvern og cookies

Helgelands Blad er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker.

Les mer