Padleparadiset

Kajakkpadling er populært. Illustrasjonsfoto: Margit Langseth

Kajakkpadling er populært. Illustrasjonsfoto: Margit Langseth

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er laget en ny video om padleparadiset Helgeland.

DEL

Se videoen her.

Pressemelding fra Helgeland Reiseliv:

"Helgeland er ansett som en av Norges beste områder for havkajakk med sine tusenvis av øyer, holmer, skjær og lune viker. Det er et unikt område som egner seg for både nybegynnere og mer erfarne padlere. En rekke profesjonelle kajakkleverandører, fantastisk natur og forhold gjør at  Helgeland Reiseliv ønsker å styrke området sin posisjon som Norges fremste kajakkmekka.

Helgeland Reiseliv har derfor, sommeren 2016, produsert 3 filmer som skal skape økt reiselyst til regionen, og der film nummer 2 handler om «Det perfekte padleparadiset».

Kajakk er et av Helgeland Reiselivs satsningsområder og med en visjon om å bli Norges beste kajakk-destinasjon, jobbes det nå med både utvikling og markedsføring av regionen.

Helgeland Reiseliv har hatt fokus på å bruke lokalt filmselskap og lokale modeller og målet er å øke oppmerksomheten rundt kajakkmulighetene på Helgeland, både i inn- og utland.

Helgeland Sparebank og Sparebank1 Nord-Norge har støttet prosjektet med hhv 1.000.000 og 400.000 kroner.  Filmen er produsert av News On Request as".

Artikkeltags