- Heia SIL!

Robin Mortensen Lynch er stolt av at Margaret Berger (t.h.) skal framføre låten «Feed my love» i Melodi Grand Prix. - Vinner vi så roper jeg « HEIA SIL» på tv, sa han før delfinalen. Lørdag fikk han gjort det i selveste finalen.

Robin Mortensen Lynch er stolt av at Margaret Berger (t.h.) skal framføre låten «Feed my love» i Melodi Grand Prix. - Vinner vi så roper jeg « HEIA SIL» på tv, sa han før delfinalen. Lørdag fikk han gjort det i selveste finalen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

- Heia SIL! sa Robin Mortensen Lynch etter seieren i Melodi Grand Prix.

DEL

Før delfinalen sa Robin Mortensen Lynch at han skulle si "Heia SIL" på TV om låten gikk videre. Han rakk det ikke før mikrofonen ble tatt bort. Lørdag lovte han å gjøre et nytt forsøk, og denne gangen gikk det:

- Heia SIL! kunne sandnessjøværingen annonsere i mikrofonen etter seieren.

Seier

Robin Mortensen Lynch fra Sandnessjøen er medskriver på låten «I feed you my love», som Margaret Berger vant med i Melodi Grand Prix-finalen.

«I feed you my love» er skrevet i samarbeid med Niklas Olovson og Karin Park. Uten at Mortensen Lynch og Olovson visste om det, sendte Karin Park bidraget inn til NRK og Melodi Grand Prix.

Favoritt

Tilbakemeldingene viste seg å bli veldig gode, og i lørdagens hovedfinale gikk altså Berger helt til topps med låta. Hun var også en av favorittene før finalen.

Fire av de ti finalistene i lørdagens show gikk videre til en andre, avgjørende runde. Konkurransen sto til slutt mellom Margaret Berger, Sirkus Eliassen, Annesofi og Adelén. Men med Berger som klar vinner.

Fra Sandnessjøen

Robin Mortensen Lynch vokste opp i Sandnessjøen, men har bodd i Sverige i mange år. I hjembyen var han blant annet gitarist i A-laget med Bjørn Jens på 1980-tallet.

SIL-sangen hører du her.

I mandagens utgave av Helgelands Blad kan du lese GP-ekspert og sandnessjøværing Jostein Pedersens omtale fra MGP-finalen.

Artikkeltags