Hellbillies til Havna

KOMMER: Hellbillies er det tredje hovednavnet som er bekreftet til Havnafestivalen i Sandnessjøen i august. Foto: Cornelius Poppe, NTB Scanpix

KOMMER: Hellbillies er det tredje hovednavnet som er bekreftet til Havnafestivalen i Sandnessjøen i august. Foto: Cornelius Poppe, NTB Scanpix

Av

Nytt navn til Sandnessjøen i august.

DEL

Rockerne fra Ål i Hallingdal spiller sin eneste konsert på Helgeland i sommer på Havnafestivalen i Sandnessjøen.

– Jeg kan herved bekrefte bookingen av Hellbillies til Havnafestivalen. Dette blir denne eneste spillejobben de gjør på Helgeland sommeren 2017, sier Morten Rudi Johansen, en av medarrangørene bak festivalen.

Hellbillies ble startet i 1990, og ifølge Johansen var de jevnlig på besøk på Helgeland de første årene. Men nå har det gått en stund siden sist.

– Vi er veldig glad for at vi har fått dem til Sandnessjøen, sier Johansen.

På årets turne spiller Hellbillies fra den nye plata «Søvnlaus», som ble gitt ut før jul. Bandet har en omfattende katalog fra til sammen til studioplater, fire konsertplater, og ett samlealbum. Plateutgivelsene har hele tiden vært blant de mest solgte i landet. Tre Spellemannpriser har det blitt, deriblant hedersprisen Årets spellemann i 2007.

¤ Hellbillies består av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen, Bjørn Gunnar Sando, Lars Christian Narum, og nykommeren Egil Stemkens.

Blir festivalhotell 

Sondre Justad kommer 

Morten Abel til Sandnessjøen 

Ny festival i Sandnessjøen 

Artikkeltags