Knallstart på året for Coop Extra Lyngåsen

Coop Extra Lyngåsen går bra. Her fra åpningsdagen sommeren 2016.

Coop Extra Lyngåsen går bra. Her fra åpningsdagen sommeren 2016. Foto:

Av
DEL

Pressemelding fra Coop Helgeland:

"Lavpriskjeden Extra ble fjorårets vekstvinner innen dagligvare, og for Extra Lyngåsen fortsetter suksessen inn i 2018.

I januar hadde Extra Lyngåsen en omsetning på nesten 3,5 millioner kroner. Dette er en solid omsetningsøkning sammenlignet med januar i 2017, og butikksjefen gleder seg over de gode resultatene.

- Etter en travel tid i desember er januar ofte en roligere måned. Da er det ekstra gøy å se at vi omsetter for 17 prosent mer enn i januar året før, sier Anita Eriksen.

Butikksjefen tror det er flere årsaker til at Extra Lyngåsen kan vise til en omsetningsøkning.

- Kombinasjonen av et bredt utvalg varer til lave priser har åpenbart slått an hos kundene våre. Det er dessuten veldig gøy å se at Extra har rekordnivåer i kundetilfredshet. Her skal de ansatte ha skryt for at de står på og leverer gode handleopplevelser til kundene våre, som også er våre eiere, hver eneste dag, sier Eriksen.

Lavpriskjeden Extra kan vise til rekordnivåer også på landsbasis. Da analysebyrået Nielsen nylig offentliggjorde sin årlige dagligvarerapport, ble det klart at Extra er vekstvinner i dagligvarebransjen for tredje året på rad. Extra økte i fjor sin markedsandel fra 11,5 prosent til 12,6 prosent.

- På ti år har vi vokst til å bli Norges tredje største dagligvarekjede, og særlig ser vi en vekst innen frukt og grønt. Dette er takket være våre fornøyde kunder og dyktige medarbeidere, sier Kenneth Mannvik, driftssjef i Coop Helgeland.

Extra-kjeden, som i dag har nærmere 400 butikker, vil fortsette å vokse kraftig i antall butikker. I løpet av 2018 vil lavpriskjeden vokse med 100 nye butikker i alle deler av landet. Nøyaktig hvor de nye butikkene vil komme, er ennå ikke kjent".

Artikkeltags