Bjørnar Skjæran tar ikke gjenvalg

Bjørnar Skjæran (Ap), ordfører i Lurøy.

Bjørnar Skjæran (Ap), ordfører i Lurøy. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Har vært i Lurøy kommunestyre i 28 år når denne perioden er over.

DEL

Pressemelding fra Lurøy Arbeiderparti:

"Vår ordfører Bjørnar Skjæran har meddelt styret i Lurøy Arbeiderparti at han ikke stiller som kandidat på Lurøy Arbeiderparti sin valgliste for neste kommunestyreperiode. Beslutningen vil ikke ha noen følger for inneværende kommunestyreperiode.

I 2015 har Bjørnar representert Lurøy Arbeiderparti i 28 år i kommunestyret. Lurøy Arbeiderparti setter stor pris på den jobben han har gjør og har gjort for partiet, partikollegaer og Lurøy Kommune. Lurøy Arbeiderparti beklager den beslutningen Bjørnar har tatt, og ønsker å takke ham for innsatsen, engasjementet og positiviteten han har vist gjennom alle disse årene. Lurøy Arbeiderparti har funnet det lærerikt og givende å jobbe sammen med Bjørnar.

Det er med stolthet vi foreslår Bjørnar Skjæran til fylkestingslista til Nordland Arbeiderparti. Vi forventer at lederen i Nordland Arbeiderparti får en sentral plass i fylkestingsgruppa, der vi med trygghet vet han vil gjøre en god innsats for Nordland.

Lurøy Arbeiderparti har fortsatt ambisjoner om å være det ledende partiet i Lurøy Kommune, vi vil jobbe for å fortsatt være største parti etter valget i 2015. Lurøy Arbeiderparti sitt listeforslag for valget vil sluttbehandles av nominasjonsmøtet i midten av november 2014. Inntil da vil nominasjonskomiteen, nedsatt av årsmøtet, jobbe fram sitt listeforslag.

Styret i Lurøy Arbeiderparti

v/ leder Siw Moxness"

Artikkeltags