...
SILs håndballdamer møtte Strindheim2 i sesongens siste kamp. Dagens styreleder foreslår på morgendagens årsmøte at det ikke meldes på nytt lag til 3. divisjon neste år - verken for damene eller herre. Foto: Mariann Vatne

Slutt for seniorhåndball i SIL?

Dagens styre vil ikke melde på noe herre- og damelag i 3. divisjon neste år. Torsdag denne uken møtes styret i SIL Håndball Voksen og spillergruppene til diskusjonsmøte.

Publisert 19.03.2012 kl 13:12 Oppdatert 21.03.2012 kl 10:44

Tips en venn på e-post:

- Jeg kommer ikke til å melde på noe lag i 3. divisjon, sier styreleder i SIL Håndball Voksen, Eirik Hansen.

Hvordan det nye styret forholder seg til saken, er foreløpig uklart.

- Vår anbefaling til det nye styret er at det per i dag ikke er forsvarlig å melde på noe lag. Vi må bare innse at det ikke er sannsynlig at vi har store nok spillergrupper til høsten, og det er ganske dyrt å melde på lag i serien, hvis du ikke kan stille, sier dagens styrelder, Eirik Hansen.

Ifølge Hansen er det et problem at 93-årgangen er så dominerende på dagens dame- og herrelag. De er avgangselever på videregående, og i høst vil normalt en stor del av dem ha flyttet fra Sandnessjøen.

Påmeldingsfristen til 3. divisjon er 30. april, mens påmeldingsfristen til 4. divisjon er senere på året.

På forsiden nå


...

Fjerner ikke kretsene

Skolekretsene i Alstahaug blir opprettholdt. Kommunestyret vedtok med én stemmes overvekt å forkaste opphevingen av kretsgrensene.

...

Samler seg om budsjett

I Dønna ligger det an til at Ap, Sv, og Sp går sammen om å vedta neste års budsjett når det skal behandles av kommunestyret.

...

Berger Løkta skole

Formannskapet i Dønna avviser enstemmig rådmanns forslag om å flytte ungdomstrinnet på Løkta til Dønna.