...
SILs håndballdamer møtte Strindheim2 i sesongens siste kamp. Dagens styreleder foreslår på morgendagens årsmøte at det ikke meldes på nytt lag til 3. divisjon neste år - verken for damene eller herre. Foto: Mariann Vatne

Slutt for seniorhåndball i SIL?

Dagens styre vil ikke melde på noe herre- og damelag i 3. divisjon neste år. Torsdag denne uken møtes styret i SIL Håndball Voksen og spillergruppene til diskusjonsmøte.

Publisert 19.03.2012 kl 13:12 Oppdatert 21.03.2012 kl 10:44

Tips en venn på e-post:

- Jeg kommer ikke til å melde på noe lag i 3. divisjon, sier styreleder i SIL Håndball Voksen, Eirik Hansen.

Hvordan det nye styret forholder seg til saken, er foreløpig uklart.

- Vår anbefaling til det nye styret er at det per i dag ikke er forsvarlig å melde på noe lag. Vi må bare innse at det ikke er sannsynlig at vi har store nok spillergrupper til høsten, og det er ganske dyrt å melde på lag i serien, hvis du ikke kan stille, sier dagens styrelder, Eirik Hansen.

Ifølge Hansen er det et problem at 93-årgangen er så dominerende på dagens dame- og herrelag. De er avgangselever på videregående, og i høst vil normalt en stor del av dem ha flyttet fra Sandnessjøen.

Påmeldingsfristen til 3. divisjon er 30. april, mens påmeldingsfristen til 4. divisjon er senere på året.

På forsiden nå


Kunstprosjektet Salt

Åpning av kunstprosjektet Salt på Sandhornøy i Gildeskål, en vandreutstilling av kunst, utstillinger, arkitektur, musikk og mat lokalt forankret i kultur og natur. 15. september 2015 går ferden fra Gildeskål til Færøyene, Canada, Russland og fire andre arktiske land. Prosjektet skal vare frem til 2020, og har en total kostnadsramme på ca. 75 millioner kr. Prosjektleder er Erlend Mogård-Larsen, opprinnelig fra Nesna. Han er kjent for store kulturprosjekter som Trænafestivalen, By:Larm med flere. Les mer på www.salted.no.

Navnet frigitt

Det var Jan Helge Forsland fra Mosjøen som ble funnet død i fjæra ved Leines i Leirfjord torsdag i forrige uke.