Disse oppfordrer ungdom til å bli med dem på tur til Hemavan. Fra venstre John Kristian Bendiksen (politiet), Sverre Rattsø (fritidskontoret), Per Olav Johansen og Bjørg Frydenlund (Utekontakten i Alstahaug), Roger Bastesen (ungdomsklubben) og Kjell Rønning (politiet). Foto: Henry Klæboe

Gratis skitur til Hemavan for ungdom

Ungdom mellom 13 og 19 år inviteres tirsdag til gratis busstur til Hemavan i Sverige.
Publisert 24.02.2012 kl 11:42 Oppdatert 24.02.2012 kl 12:42

Tips en venn på e-post:Det er Utekontakten i Alstahaug, Per Olav Johansen, som har tatt initiativet til turen, og med seg på lag har han politiet, fritidskontoret, ungdomsklubben og ungdomsskolen.

- Vi starter førstkommende tirsdags morgen klokken 07.30 fra Sandnessjøen, og er tilbake på kvelden. Bussturen er gratis, men eventuelt leie av ski for de som ikke har med egne, og heiskort, må hver enkelt betale selv. Det er vinterferie i neste uke og dette er et tilbud til unge som vil komme seg bort fra datamaskinen en dag i vinterferien, sier Johansen.

Han opplyser at det er leid inn buss med 49 seter, og med på turen blir to fra politiet, to fra utekontakten, fra fritidskontoret og fra skolen.

Turen støttes med 50 prosent fra Nordland fylkeskommune gjennom Kulturkortet, og resten over utekontaktens budsjett.

- Så nå er det bare å ta kontakt med utekontakten så raskt som mulig, sier Per Olav Johansen.

På forsiden nå


Lager milliard-selskap

Bolt Construction og M3 Anlegg går sammen om å danne en entreprenør-gigant i Nordland.

Leirfjord fyller 100

Mens myndighetene oppfordrer til kommunesammenslåing, forbereder Leirfjord seg på å feire hundre år som egen kommune.

Rådmannen får bli

Ekstraordinært kommunestyremøte i Lurøy i dag: Den omfattende varslings- og personalsaken mot rådmann Karl-Anton Swensen ender med at han får bli i jobben.

Hovedsaker i avisen 2. - 3. mars

¤ Tidligere daglig leder i Grytåga Settefisk AS er dømt til fengsel for underslag av nærmere 14 millioner kroner. Mannen har innrømmet underslaget og forklarte i retten at pengene er spilt bort på nett-kasino.